Какво ще ти донесе най-късметлийският ден от февруари

жена щастие зима късмет
Снимка: iStock

Дори годината да е започнала хаотично за вас, февруари се очертава да бъде много по-приятен. За първи път от април 2022 г. насам няма да има нито една ретроградна планета, която да осуети изпълняването на новогодишните ви обещания – дори напротив, астрологичната прогноза за февруари уляснява предприемането на действия.

След като Марс се върна към директното си движние, и то в Близнаци, нови мисли и идеи са в изобилие. А докато Марс формира квадрат с Венера в Риби на 4 февруари, ще участвате в психически стимулиращи срещи с хората около вас. Затова и конфигурацията между Венера и Марс се счита за най-щастливия ден през февруари 2023 г., разказват астролозите на Elite Daily.

Ако смятате, че любовният ви живот има нужда от освежаване, не забравяйте да отбележите този ден в календара си!

Макар че Венера и Марс не винаги са най-съвместимата двойка, техните взаимодействия са способни да внесат доза вълнение към взаимоотношенията. И двете планети са топли по природа, така че когато са конфигурирани, прехвърчат искри.

Тъй като Венера към момента се намира в променливия воден знак Риби, основни приоритети са любов, връзки и интимност - и докато Марс в Близнаци образува квадрат с Венера, любопитството и умствената стимулация само разпалват обнадеждаващия, идеалистичен пламък на тази планета, що се отнася до въпроси, касаещи сърцето.

Квадратният аспект често се счита за напрегната конфигурация между две планети, но природата на квадрата зависи единствено от двете участващи планети. Венера и Марс споделят някои прилики, а когато се свържат чрез квадрат, те се подбуждат взаимно по начин, който може да приветства нова енергия и жизненост във взаимоотношенията.

Ако искате да разпалите пламъка в романтичните си романтичните си отношения точно навреме за Свети Валентин, този транзит ще ви помогне. Ето какво може да очаква всеки знак през най-добрия ден през февруари:

Какво ще донесе най-късметлийският февруарски ден на всяка зодия

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти