Урокът, който всяка зодия трябва да научи от последния ретрограден Меркурий за 2023

Планета космос меркурий
Снимка: Istock

Нека си признаем – всеки път, когато се заговори за ретрограден Меркурий, ние подсъзнателно започваме да си правим списък с потенциалните злополуки, които могат да се случат.

Но способностите на Меркурий да прави пакости, докато е ретрограден, не са безпочвени, защото той носи със себе си вероятност бившите ви да се върнат, да ви сполетят технически проблеми, грешки в комуникацията и финансов хаос. Въпреки това, ретроградността на Меркурий може да бъде и време, което да ви помогне да въведете някои нужни промени.

Последният за годината ретрограден Меркурий ще се случи между 13 декември 2023 г. и 1 януари 2024 г. Дали ще можете да усвоите неговите уроци?

Какво носи последният за годината ретрограден Меркурий?

Меркурий става ретрограден в Козирог между 13 декември 2023 г. и 1 януари 2024 г. На 13 декември също наблюдаваме новолуние в Стрелец. Комбинацията от тези две космически енергии вероятно ще ви накара да се почувствате експанзивни, мечтателни, своенравни и издръжливи.

Уверете се, че използвате това време, особено на 13 декември, за да хвърлите поглед към миналото и да се поучите от него. Дългосрочните планове може да изглеждат по-големи, но са постижими, ако решите да се възползвате от силната енергия на сезона на Стрелецa, влизайки в настроение за предизвикателствата на предстоящия сезон на Козирога. Изберете да гледате на незначителните неуспехи като на космическо пренасочване.

Нека да разгледаме какво носи този планетарен коктейл за зодиите, така че да продължим напред обновени в новата година.

Урокът, който всяка зодия трябва да научи от последния ретрограден Меркурий за 2023

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти