Новолунието в Стрелец на 13 декември ще промени живота на тези 4 зодии

новолуние
Снимка: Pexels

Лунният цикъл е пътешествие, което непрекъснато се движи на приливи и отливи, но неговата история винаги започва с новолунието. Aко сте един от зодиакалните знаци, които са най-засегнати от новолунието, вие сте на прага да вземете важно решение, което ще има големи последици за вашето бъдеще. Въпреки това, ако знаете с какъв тип енергия работите, ще бъде по-лесно да дадете най-доброто от себе си и да увеличите успеха си.

Най-драматичните моменти от лунния цикъл се случват в две различни фази: новолуние и пълнолуние. Докато пълнолунието винаги е интензивно и кулминационно, новолунието е по-нежно нюансирано преживяване, но това не го прави по-малко важно. Всъщност новолунието е това, което дава тласък на цяла глава от живота ви, тъй като представлява началото на нещо ново. Например: ако започнете нова връзка или нов проект по време на новолуние, има голям шанс да пожънете успех. Всички емоции и повратни точки, които обикновено се случват по време на новолуние, често са невероятно красноречиви, разкривайки всичко, което ви предстои.

Когато настъпи новолуние, имайте предвид, че едно начало може да бъде също толкова ужасяващо, колкото един край. Ако в момента се чувствате уплашени от това, което крие бъдещето, заземете се в настоящия момент и правете нещата стъпка по стъпка.

Последното новолуние за годината ще се случи на 13 декември от 01:32 ч. българско време и ще се проведе в непредубедения, приключенски, търсещ истината и философски настроен Стрелец, насърчавайки ви да преосмислите своята перспектива и вярванията, които ви водят напред през живота. Тъй като Стрелец се управлява от Юпитер – планетата на растежа и грандиозното мислене – това новолуние може да ви даде мотивация да промените живота си към по-добро. И тъй като Юпитер в момента се движи през Телец - зодиакалният знак, който е най-свързан с парите и стабилността - това също е страхотно време да си поставите значими финансови цели и да концентрирате енергията си върху привличането на изобилие.

Въпреки че Стрелецът обикновено е позитивен и оптимистичен огнен знак, това новолуние може да предизвика интензивни емоции и чувство на несигурност. В края на краищата, тази нова луна също се сблъсква с Нептун - планетата на фантазиите и изкривяването - което може да ви накара да се почувствате страхливи и притеснени от неизвестното.

И тъй като Меркурий също така става ретрограден на 13 декември, има голям шанс да се наложи да направите няколко крачки назад, преди наистина да продължите напред.

За 4 от зодиакалните знаци, предстоящото новолуние в Стрелец може да означава значима повратна точка в живота им. Ето защо:

Новолунието в Стрелец на 13 декември ще промени живота на тези 4 зодии

Прочети също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти