Задава се новолуние в Стрелец: ето какъв е ключът към успеха за всяка зодия

луна
Снимка: iStock

Ако се чудите как новолунието в Стрелец ще се отрази на всеки зодиакален знак през декември 2023 г., възможностите са наистина безкрайни (и не го казваме просто ей така). Това новолуние ви приканва да се ангажирате с личния си растеж, без да позволявате на миналото да ви пречи.

Дори трудните преживявания ще ви донесат безкрайна мъдрост. Насочвайки своята величествена стрела към небето с голяма прецизност – въпреки непредсказуемите фактори, които биха могли да определят нейното кацане – Стрелецът винаги намира начин да стреля към Луната и да кацне сред звездите. Същността на този променлив огнен знак ви насърчава да следвате вътрешния си компас и да се доверите на нещо много по-голямо от себе си. Обмислете личното си пътуване и това, което сте готови да проявите, без да давате присъди или да се възпирате с нереалистични очаквания за бъдещето.

На 13 декември (сряда) в 01:32 часа Луната ще се обнови на 20 градуса в Стрелец. Фазата на новолунието бележи началото на съвсем нов лунен цикъл.

Човек не трябва да подценява липсата на видимост на Луна през това време, тъй като това е време на чист потенциал. Това се случва, когато Слънцето се свърже с Луната през една и съща градусна точка на зодиакален знак, което по същество дава тласък на проявление, което може да даде резултат през следващите шест месеца. Считайте това за възможност да изследвате на нови хоризонти и големи идеи, които повишават чувството ви за информираност.

Нека видим как това съдбовно новолуние в Стрелец ще се отрази на всеки зодиакален знак:

Как новолунието в Стрелец на 12 декември ще се отрази на всяка зодия

Прочетете всичко за предстоящата 2024-та година:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти