Край на ретроградната Венера: тези 3 зодии празнуват възраждащата се енергия тази седмица

жена щастие усмивка мода
Снимка: iStock

Първият месец на 2022 г. не беше съвсем лесен. Астрологията ви провокира постоянно, дърпа ви назад, когато всичко, което се опитвате да направите, е да се движите напред. Изпитвате едновременно ретроградността на Венера и Меркурий, така че стегнете зъби още малко, за да останете силни.

Откакто сезонът на Водолея започна миналата седмица, въздушните знаци се радват на цялата тази ексцентрична енергия. В астрологията Водолеят е известен със своята алтернативна, остра и интелектуална атмосфера, което прави този сезон идеалното време да се забавлявате с най-смелите си теории, да експериментирате с чувството си за мода и да разширите социалния си кръг. Водолеят иска да бъдете себе си, защото това е най-бързият начин да намерите хората, които ви ценят, и възможностите, които ви подхождат.

Досега сезонът на Водолея беше натежал от всички ретроградни планети, но това започва да се променя от 25 януари. Това се дължи на ретроградния Меркурий, който от Водолей преминава в Козирог, което ще намали част от натиска върху въздушните знаци. До 29 януари ретроградната Венера също ще приключи, което ще направи много по-лесно съживяването на романтиката.

Нещата се подобряват в ретроградно отношение, но на 30 януари може да се почувствате по-объркани от всякога. Това е моментът, когато Слънцето ще се свърже с непокорния и непредсказуем Уран, което може да доведе до внезапни промени, които ви хвърлят в недоумение и объркване.

Ето на кои зодии тази енергия ще се отрази добре и те ще могат да извлекат максимума от тази седмица >>>

годишен 2022
Снимка: iStock/Edna.bg

Прочетете какво още ви очаква:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти