Настъпва ретроградна Венера: дългоочаквано освобождаване и какво предстои за всяка зодия

От 19 декември до 29 януари Венера ще се движи ретроградно в практичния и амбициозен знак Козирог. Последният път, когато Венера беше ретроградна и светът изглеждаше малко по-различно. Година и половина по-късно все още разбираме нови неща, тъй като те продължават да се променят - но ако има нещо, което знаем със сигурност, астрологията остава постоянна.

Това е сериозна позиция за планетата на любовта, Венера - особено когато става въпрос за нашите взаимоотношения. в съчетание с енергията на Козирога, тази конкретна ретроградност ще ни накара да преосмислим връзките си, ценностната си система и финансовото си положение.

Ще мислим много по-практично за взаимоотношенията си и ще се съсредоточим върху възвръщаемостта на инвестициите си - например как можем да внесем повече стабилност, дълготрайност и стойност в ангажиментите си. Възможно е да открием, че се ровим и под повърхността на желанията си, тъй като Венера ще се съюзи с планетата на трансформацията Плутон цели три пъти по време на този ретрограден цикъл, разкривайки тайните подземия на нашите взаимоотношения и динамиката на властта в тях.

Добре е да знаем как тези планетарни разположения си взаимодействат с нашите лични планети.

Продължете в галерията ни, за да разберете как ще се отрази на вашата зодия.

Как ще повлияе ретроградната Венера на всяка зодия

годишен 2022
Снимка: iStock/Edna.bg

Прочетете какво ви очаква през новата 2022-ра:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти