Предстои Синя луна и вълнуваща седмица: кои зодии ще почувстват космическата енергия най-силно

синя луна пълнолуние небе звезди астрология
Снимка: iStock

Пригответе се за най-щурата седмица в месеца! Предстоящият астрологичен период е пълен с толкова интензивни моменти, че те просто могат да ви спрат дъха. Лъвският сезон определено е в пълна сила и вашият вътрешен лъв оголва зъбите си, подготвяйки се да реве.

Тази седмица започва с красива промяна в звездите. Когато романтичната Венера навлезе във Везни, ще започне бляскав и очарователен транзит. Когато Венера е във Везни, отношенията ви започват да цъфтят като рози, напомняйки ви, че хората, с които споделяте живота си, наистина го заслужават.

До 18 август нивата на интензивност ще достигнат точки на кипене, тъй като разговорливият Меркурий обединява сили със страстния Марс. Това може да ви даде силен фокус, както и мощен взрив на мотивация. Тази интензивност може също толкова лесно да ви накара да се чувствате импулсивни, особено когато съобщавате мислите, нуждите и желанията си. Тъй като слънцето се противопоставя на Юпитер на 19 август, може да се почувствате по-снизходителни, когато започнете да жадувате за приключения и нови преживявания.

Сякаш тази седмица вече не е достатъчно динамнична, но и второто пълнолуние във Водолей по време на сезона на Лъва ще се състои на 22 август. Това пълнолуние (известно още като Синя луна) ще обедини сили с Юпитер, увеличавайки нуждата ви от нещо по-голямо в живота и разкривайки всички начини, по които можете да накарате живота си да е по-ярък.

Ето кои зодии ще почувстват космическата енергия тази седмица най-силно >>>

Прочетете какво още ви очаква това лято:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти