Ретроградният Хирон ни кара да загърбим миналото и да се погрижим за себе си: какво да очаква всяка зодия

Хирон планета планети космос астрология звезди
Снимка: iStock

Хирон, малката планета, открита през 1977 г., обикаляща някъде между Уран и Сатурн, е планетарният еквивалент на изцелението и трансформацията.

Между 15 юли и 19 декември 2021 г. Хирон е ретрограден в Овен. Хирон е отговорен за духовните рани, неспособността да продължим напред, травмите, ситуациите, когато се чувстваме уязвими и неспособни да си помогнем.

Позицията на Хирон влияе на застоя или прогреса, съгласието или несъответствието, ограниченията или свободата, оформя нашата съвест и ни приближава до непосредствената реалност. Хирон идентифицира точка в нас, където не сме нито за, нито против това, което знаем, но ние се чувстваме по различен начин и оценяваме всичко случващо се по наш личен начин.

Тази малка планета ни напомня, че ние сме господарите на нашата собствена реалност и че трябва да поемаме отговорност през целия живот. Настоящата ни ситуация е резултат от миналите ни действия.

По време на нашата вътрешна, но и външна борба, Хирон в Овен може да ни помогне да осъзнаем нашите пречки и рани, които са резултат от грешни действия или недоразумения.

Ние сме длъжни да видим истината, да се събудим духовно. През 2021 г. Хирон има специална роля да развива нашата интуиция и да лекува раните ни. Овенът стимулира и просветлява и хората могат да използват гнева си като катализатор за по-преки действия.

Ето какво да очаквате от ретроградния Хирон в Овен според зодията си:

Какво да очаква всяка зодия от ретроградния Хирон

Прочетете какво още ви очаква през ЮЛИ:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти