Сезонът на Лъва носи вълнуващи емоции и горещи страсти: какво да очаква всяка зодия

зодия лъв зодии астрология планети
Снимка: iStock

Лятото ви може да е започнало бавно, но партито е на път да започне! На 23 юли Слънцето влезе в любимия си знак, отбелязвайки първия ден от сезона на Лъва, и ще ви помогне да изживеете горещото лято на мечтите си! Огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец процъфтяваха най-много до момента, докато фиксираните знаци Телец, Скорпион и Водолей бяха изправени пред няколко предизвикателства.

Когато Слънцето се движи през Лъв, вие чувствате всичко по-силно у себе си. Уверени сте в собствените си убеждения и сте устремени да правите каквото искате с живота си! Това също е време за творчество, така че ако сте художник/певец/танцьор и т.н., може би ще създадете някои от най-великите си работи. Просто се чувствате като най-добрата версия на себе си.

Лъвският сезон винаги е светло, запомнящо се време, защото Слънцето е най-силно в този знак. Всички знаят, че Лъвът винаги трябва да бъде звездата на шоуто, но ако не сте внимателни, може да се потопите в не особено приятното поведение на знака и да получите само егоизъм или ревност. Не забравяйте, че има шанс за всички да успеят и да процъфтяват през този сезон на Лъва!

Лъвът е драма, емоция, вълнение. Лъвът иска да хвърли блясък върху всичко и да превърне ежедневието в най-приказното изживяване! Ето какво ви очаква според зодията през сезона на Лъва тази година:

Какво да очаква всяка зодия от сезона на Лъва

Прочетете какво още ви очаква това лято:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти