Новолунието във Везни ни предизвиква да се вгледаме в собствените си желания и нужди: какво да очаква всяка зодия

жена Луна астрология
Снимка: iStock

Новолунието е време за подмладяване и проявление. Ако имате липса в живота си, сега е моментът, в който колективът ще работи, за да я запълни. Независимо дали става въпрос за нов опит, човек или придобивка, ние трябва да направим място за нови начинания и опити по време на новолуние. Имайте предвид, че всички сме неопитни, когато започваме нещо ново, така че не се страхувайте да експериментирате.

Новолунието във Везни на 26 септември в 00:54 ч. бележи средата на лунната година. Везни е кардинален въздушен знак, представен от везните на справедливостта. Това новолуние подтиква към мисли относно това как изразявате любовните си емоции.

Везните се свързват с равенството и праведността. Обмисляли ли сте как се държите, когато искате да защитите себе си и приятелите си? Когато се опитваме да защитим себе си и другите, може да не действаме идеално и дори е по-малко вероятно да забележим това веднага. Благородно е да изразим желание да подкрепим хората, за които много държим, а самосъхранението е също толкова прекрасно.

Управлението на вашите емоции, мечти, надежди и желания става значително по-достъпно, когато си спомните, че не сте сами. Като социални същества, ние процъфтяваме, когато развиваме взаимоотношения с другите. Докато растете, вие се възползвате от това да се обграждате с хора, които също помагат на вашето лично развитие. Уверете се, че не се сравнявате несправедливо с хората около вас или не пренебрегвате да признаете чувствата на безпокойство, когато възникнат.

Ето какво да очаквате от новолунието във Везни днес според зодията си:

Какво да очаква всяка зодия от новолунието във Везни

Вижте какво още ви очаква тази есен:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти