Съдбовно новолуние в Овен: ето кой е ключът към успеха за всяка зодия

г
Снимка: iStock

Новолунието е време за обновяване и манифестиране и ако имате липса в живота си, именно тогава тя може да бъде запълнена от ново преживяване, човек или предмет. Непременно трябва да освободим място за нови начинания по време на новолуние. 

Тази година новолунието в Овен настъпва на 21 март 2023 г.  За начинаещите, новолунието се случва, когато Луната и Слънцето се срещнат в небето, образувайки съвпад. Новолунията означават период за поставяне на намерения и цели, които да се проявяват. Приемете всяко новолуние като повод за вдъхновение, за да създадете най-добрата версия на себе си!

Времето за мечти е пред вас. Със Сатурн – планетата на работата, зрелостта и дисциплината – в Риби, звездите ви подтикват да се борите за мечтите ви.

Вие сте способни на повече, отколкото си позволявате да вярвате. Колкото повече си давате време да седите и да обмисляте какъв би могъл да бъде животът ви, толкова по-малко време имате, за да превърнете желанията в реалност.

Засядането на етапа на планиране може да ви накара да звучите като развалена плоча. Със Слънцето най-накрая в Овен, пред вас се отваря възможността да се впуснете в едно напълно ново лично пътуване. Това пътуване не означава непременно да започнете изцяло от нулата. Може да развиете и изтласкате напред вече съществуващо ваше начинание.

Новолунието в Овен настъпва точно в 19:22 българско време на 21 март 2023 г. Когато лъчите на Слънцето в Овен прегърнат тъмната страна на Луната, отговорете си сами кога за последен път сте оставили талантите си да блеснат.

Овенът е първият знак в зодиака, кардинален огнен знак, който поощрява предприемането на действия и преодоляването на страхове. Да преследваш мечтите си може да е малко обезпокоително, но кога за последен път стоенето на едно място е направило някого щастлив?

Вижте в галерията какво означава този съдбовен период за твоя зодиакален знак:

Новолуние в Овен: ето кой е ключът към успеха за всяка зодия

edna рожден ден една
Снимка: Edna.bg/Istock

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти