Кармичен транзит на Сатурн в Риби: хороскоп за всички зодии до 2026-та година

На 7 март 2023 година Сатурн премина в знака Риби. Това е събитие, което се случва веднъж на 2 години и половина, което означава, че Сатурн ще бъде отново в Риби чак след 30 години. Това е много важно събитие в света на астрологията, което ще се отрази на всяка една зодия, а влиянието на този транзит ще се усеща чак до 2026-та година.

През март очакваме и още една голяма промяна - Плутон ще премине в знака на Водолея, където ще остане чак до 2043-та година. Плутон сменя знака си изключително рядко и ще бъде отново в знака Водолей след цели 250 години.

През март 2023 г. ще се случат едновременно тези две важни събития, които ще дадат началото на нова ера за човечеството.

Но нека първо да поговорим за важния транзит от 7 март, тъй като имаме още време до преминаването на Плутон във Водолей.

планети сатурн
Снимка: iStock

Преминаването на Сатурн в Риби според астролозите означава, че следващите две години и половина ще бъдат изпълнени с важни събития, всяко от които плавно ще ни води към началото на нов цикъл – към преминаването на Сатурн в Овен през февруари 2026-та г. През тези две години ще трябва изключително внимателно да преценим възможностите си и да вземем важни решения. 

Ако имате някакви негативни навици, Сатурн в Риби определено ще обърне внимание на тях и определено ще ви покаже, че е време да промените нещо. През 2026 г. всички ние ще успеем да надскочим възможностите си, но за целта още трябва да преодолеем страховете си, завистта, гнева, унинието, а Сатурн ще ни помогне за това.

Ако трябва да опишем с една дума влиянието на Сатурн през идните 2 години и половина, то определено думата е "благоприятно".

Ето какво може да очаква всяка една зодия до 2026-та година:

Сатурн в Риби: хороскоп за всички зодии до 2026-та

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти