Венера в Телец: идва време за любов, добрина и светлина! Ето какво да очаква всяка зодия

планети астрология
Снимка: iStock

Любовта е не само във въздуха, но и в звездите, тъй като Венера, планетата на любовта, привързаността и красотата, навлиза в чувствения Телец в четвъртък, 16 март.

Всички, които в астралната си карта имат Венера в Телец, трябва да се усмихнат в момента. Това е едно от най-добрите положения на Венера - тя там се чувства наистина “на трон”.

Зодиакалният знак, през който преминава Венера, оказва влияние върху нашите взаимоотношения - как се проявяваме в партньорствата си, какви са настоящите ни нужди и дори какви са ценностите ни. Танцът на Венера през Телец е малко по-сладък и грациозен от космическа гледна точка, защото Венера е управляващата планета на Телец.

Между Телеца и Венера съществува естествена близост. Това означава, че Венера има пряк достъп до цялата си красота, любов и удоволствие, когато преминава през Телец. Венера в Телец също така е призив да забавим темпото и да оценим простичките удоволствия от живота. 

През този период Венера ще бъде в много добра позиция, което означава, че периодът между 16 март и 10 април ще премине под благоприятното покровителство на планетата на любовта, доброто и светлината. 

Венера в Телец е изключително силна. Дори знаците, които са относително слабо свързани с тази планета, ще почувстват нейното влияние. Астролозите разкриват, че това ще бъде период на сила, разцвет в любовта и пробуждане на мотивацията и добротата. 

Ето какво да очаквате от Венера в Телец според зодията си:

Венера в Телец от 16-ти март: ето какво да очаква всяка зодия

​​​​​​

Прочетете какво още ви очаква:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти