Ретроградният Хирон ни прави по-чувствителни до края на 2023: какво да очаква всяка зодия

r
Снимка: iStock

Ако сте нови в астрологията, Хирон може да не ви е познат. И въпреки че може да се изкушите да пренебрегнете това по-малко известно небесно тяло, ще си направите лоша услуга. Хирон може да извади на показ някои от най-дълбоките ви несигурности и чувствителност, което е една от причините, поради които ретроградността му ще засегне всеки зодиакален знак до самия край на 2023 г.

Някога смятан за астероид, този астрономически обект официално е първият идентифициран „Кентавър“. Прекласифицирането е повече от подходящо, тъй като Хирон всъщност е името на известен кентавър от гръцката митология. Според митологията, той е учител и лечител, който обучава велики воини като Язон и Ахил. Въпреки че е посочен като „най-мъдрият и най-справедливият от всички кентаври“ в Илиада на Омир, иронията е, че Хирон не може да се излекува сам. Той може само да сподели знанията си с великите герои и да ги подготви за оцеляване в битка. След като бива ранен случайно от неговия ученик Херкулес, Херон се отказа от безсмъртието си в името на освобождаването на Прометей.

Значението на Хирон в астрологията е пряко свързано с влиянието му върху гръцката митология. Ако погледнете зодиакалния знак и астрологичния дом на вашето разположение в Хирон, ще откриете природата на най-дълбоките си рани – както физически, така и психологически. Въпреки това, красотата на вашето разположение в Хирон е, че то също така описва нивото на вашата емпатия и това как сте способни да лекувате другите. В края на краищата, преминавайки през болезнено преживяване, получавате пряко познание за него, което улеснява помагането на другите при подобни проблеми.

Ретроградният Хирон започна да се вихри от 23 юли и ще продължи да се намесва в живота на всяка зодия до 26 декември.

Хирон се движи през страстния и агресивен Овен от 2018 г., където ще остане, докато не започне да навлиза в Телец през 2026 г. През цялото това време Хирон ни насърчава да излекуваме идентичността си, да възвърнем гласа си и да се борим за това кои сме и какво представляваме. Освен това ще излекува нараненото ни его, показвайки ни как да вървим към победи, без да се вманиачаваме в загубите.

Ретроградния Хирон ще ни позволи да разгледаме някои от провалите, които сме преживели, с друг, по-позитивен поглед. Въпреки че може да разчоплите стари рани, това може да е само защото тези рани зарастват по грешен начин. Може да се наложи да се върнете към източника на болката, за да разберете какво е необходимо, за да я лекувате в основата. Дайте си време да намерите правилното лекарство, каквото и да изглежда то.

Тази ретроградност ще продължи до 26 декември, което ни дава достатъчно време да обработим тези лечебни развития. Всъщност преживяването може да се почувства като прегръдката, от която сте се нуждаели. Нека не забравяме, че в астрологията глифът за Хирон е много подобен на ключ. Човек може да мисли за това като за ключ към сърцето ви.

Ето какво може да очаква всяка зодия от ретроградния Хирон през 2023 г.:

Ретроградният Хирон ни прави по-чувствителни до края на 2023: какво да очаква всяка зодия

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти