Задават се огромни промени, бележещи следващите 18 месеца: ето какво да очаква всяка зодия

космос астрология
Снимка: iStock

Промени на хоризонта! С разместването на знаците на Северния и Южния възел на 17 юли за първи път от януари 2022 г. всяка зодия ще започне ново лично пътуване.

В този трансформиращ ден ще бъдем призовани да се опрем на ключови занимания, които дават приоритет на личната ни независимост, разказват от Elite Daily

В света на астрологията Северният и Южният възел често биват неразбрани, тъй като всъщност не са планетарни тела. Ако надникнете през телескоп, символите, изглеждащи като подкова, изобщо не могат да бъдат намерени в космоса. Това е така, защото тези космически точки всъщност представляват местата, където Слънцето и Луната се пресичат в небето. Тези две точки, наричани още лунни възли, също показват къде ще се разгърнат затъмненията - и през последната година и половина те бяха положени по оста на Телец и Скорпион.

Домовете, управлявани от Телец и Скорпион във вашата рождена карта, вероятно са били обект на големи промени през последните 18 месеца. Тъй като Северният възел представлява мястото, където обикновено се случват драстични растежи, върху желанието за повишен комфорт, удоволствие и стабилност има колективен фокус. Следователно в дома от рождената ви карта, управляван от Скорпион, вие сте били призовани да прочистите всички страхове, недостатъци или прекомерни нужди от контрол, които потенциално са ви пречели да постигнете сигурност във вашия дом, управляван от Телец.

Въпреки това, докато възлите се подготвят да преминат към Овен и Везни този месец, вие ще се съсредоточите върху желанието си за независимост, себеутвърждаване и необходимостта да намерите баланс.

На 17 юли Северният и Южният възел ще навлязат в Овен и Везни за първи път от 1987 г. Това означава, че от сега до 2024 г. затъмненията ще се случват в тези два знака през съответните им сезони (между 20 март и 19 април, и 22 септември - 21 октомври). Това означава още, че управляваните от Овен и Везни домове във вашата рождена карта ще претърпят някои доста впечатляващи промени през следващата година и половина (особено ако вашият натален северен или южен възел е в един от тези знаци в наталната ви карта).

Поради мощната природа на затъмненията, ще почувствате ефектите на Северния и Южния възел в Овен и Везни дори когато затъмненията не се състоят. Не забравяйте обаче да обърнете специално внимание на случващото се в сферите, покровителствани от тези домове в рождената ви карта, по време на сезона на затъмненията - тогава те ще бъдат далеч по-забележими.

Вижте в галерията тук какво да очаква всяка зодия от разместването на знаците на Северния и Южния възел на 17 юли:

Важните промени за зодиите през следващите 18 месеца

edna
Снимка: Edna.bg

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти