Марс в Дева ни настройва за победа това лято: ето какво да очаква всяка зодия

марс
Снимка: iStock

Във всеки един от нас живее по един воин. В астрологията този воин се управлява от Марс. Това е планетата на стремежа, борбата, действието и агресията. Тя подчертава начина, по който се докосваме до основните си инстинкти. А когато този космически гладиатор активира волята ни за победа, нищо не може да ни спре.

Марс навлезе в знака на Дева на 10 юли и ще остане там до 27 август, внасяйки нов ред в живота на всяка зодия. Тъй като планетата веднага се съединява със Северния възел в Телец, този преход ще ни помогне да постигнем някои от най-големите си цели.

Ако се чудите как Марс в Дева ще се отрази на всеки зодиакален знак, попаднали сте на правилното място. Девата е изключително интелигентна, аналитична, продуктивна и ориентирана към подкрепа. Навлизането на червената планета в Дева на 10 юли ще ви насърчи да търсите признание от останалите и да полагате повече усилия. Освен това тази небесна промяна ще ви подтикне да се отдадете на научаването на възможно най-много, попивайки информацията като гъба. Ще се почувствате по-вдъхновени да подадете ръка на някого, да започнете да градите нещо от нулата и да дадете всичко от себе си ... включително за да задоволите партньора си в леглото. Да, в крайна сметка Марс управлява първичната сексуалност, а Девата е много раздаващ се любовник, тъй като винаги се стреми да угоди на партньора си. Тази комбинация обещава да създаде "експлозия" под завивките.

Но все пак нека не забравяме, че Марс също е зловредна планета, която разбърква плановете ни и насърчава конфликтите, а Девата е изключително критичен зодиакален знак, който обича да посочва недостатъците на останалите. Когато Марс формира опозиция с ретроградния Сатурн в Риби на 20 юли, може да се почувствате принудени да забавите темпото, да се свържете с егото си и да преоцените методите, които сте използвали до този момент. За щастие ще получите нужната помощ, когато Марс формира тригон с Юпитер в Телец на 11 август, благославяйки с достатъчно положително подсилване, за да продължите спокойно напред.

марс
Снимка: iStock

Вашата енергия и жизненост може да намалеят около 22 август, тъй като тогава Марс ще формира опозиция с ретроградния Нептун в Риби. Само един ден по-късно Меркурий - планетарният владетел на Девата - ще стане ретрограден, причинявайки някои проблеми в комуникацията с останалите. Дръжте се, тъй като Марс ще ви помогне да се докоснете до най-дълбокия ви запас от сила и устойчивост, когато формира един последен тригон с ретроградния Плутон в Козирог на 24 август.

Готови, старт! Ето как Марс в Дева може да ви повлияе това лято според вашия зодиакален знак:

Какво ще донесе Марс в Дева на всяка зодия това лято

edna
Снимка: Edna.bg

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти