Става ни леко и красиво! Започва ретрограден Нептун: ето какво да очаква всяка зодия

зодии астрология хороскоп
Снимка: Istock

От 30-ти юни Нептун - планетата на сънищата, духовната любов, илюзиите и всичко, което размива сън и реалност, се обръща назад и ще претърпи ретроградно движение до 6 декември 2023. 

Нептун е една от висшите планети, които често действат непредсказуемо в съзнанието и материалния свят на човека. Обикновено ретроградният период на тази планета носи яснота във всички сфери от рождената ви карта, в които преди ви е било трудно да виждате ясно.

Нептун е планетата на въображението, сънищата, мечтите, фантазиите, невидимото, илюзиите, интуицията. Той е онази сила, която ни „помага“ да се изгубим, за да се намерим.

В неговото царство пускаме контрола и се предаваме на вселенския поток, осъзнавайки, че сме капки в океана, част от всичко, огледално отражение на другия. Там няма разделение, няма граници и ограничения. В известен смисъл няма и отделна личност.

Сложете розовите очила и се пуснете по течението – в крайна сметка, колко лошо може да бъде? Сега е моментът всеки от нас да реши към кой тип принадлежи. Дали имаме нужда да стъпим на земята по-здраво от всякога или да оставим контрола и да позволим на подсъзнателните търсения да се появят в живота под формата на хора и събития? Ще разберем само, ако потърсим път към себе си.       

Ето какво да очаква всяка зодия от ретроградния Нептун:

Какво да очаква всяка зодия от ретроградния Нептун

 

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти