Според китайския хороскоп: какво ще бъде ЛЯТО 2023 за всяка зодия

лято 2023
Снимка: Istock

Всички вече знаем, че според китайския календар 2023 е годината на Заека. Тя оставя впечатление за енергичен период, изпълнен със съдбовни промени. 2023-а се счита за спокойна година, по време на която всички промени и иновации ще са очевидни, прозрачни, логични и лесни за разбиране.

На пръв поглед 2023 може да изглежда доста обикновена, но под маската на оптимизма и безгрижието се крие душата на заек, чийто известен страх от почти всичко трябва да се вземе под сериозно внимание. 

От друга страна, събитията през 2023 винаги могат да вземат положителен завой и да разгърнат един по-оптимистичен сценарий - също както заекът успява да събере кураж и увереност. Ето защо тази година ще бъде с две лица, едновременно сложна и драматична, но и обикновена и постоянна.

Но какво означава всичко това за лято 2023 и нещата, които ни очакват през новия сезон? Лятото в годината на Заека обещава да бъде изпълнено с по-малко драма и повече забавление. Големите екзистенциални кризи ще почакат до есента, а  следващите топли месеци ни очаква повече лекота и оптимизъм.

Ето какво да очаква всяка зодия през лято 2023 според китайския хороскоп:

Според китайския хороскоп: какво ще бъде ЛЯТО 2023 за всяка зодия

Прочети още за лято 2023:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти