Днес е 13-ти лунен ден: мистичен ден, в който се отваря врата между земята и небето

луна
Снимка: Istock

Днешният лунен ден започва от 15:46 ч. и продължава до 17:00 ч. утре.

Днес е мистичен ден. Ден, в който се отваря врата между земята и небето. 

Внимателно се вглеждайте в околния свят, Вселената може да ви изпрати знаци. В този ден тя повдига тайнственият воал и осветява пътя в неведомото бъдеще. Денят може да се сравни със затворен кръг. Всички действия се повтарят безкрайно, движат се по спиралата на времето.

Период на духовно търсене, за медитация и духовни практики. Луната може да ви открие много тайни или да ви подари хубав шанс. Трябва да вярвате в себе си и да се доверите на съдбата.

Възможно е миналото да ви напомни за себе си чрез среща с хора, за които отдавна сте забравили или да имате усещане за дежавю в някои ситуации.

Благоприятен е денят за пътешествениците.

Един от най-удачните дни за активните хора. Добре е да внесете нещо ново в работата, в бизнеса. Също така подхожда за продължение и завършване на започнати дела, внасяне на корекции в плановете, проектите. Не предприемайте нищо, ако вашият вътрешен мир се намира в състояние на хаос.

Човек с лошо настроение и с негативно отношение към околните, може да загуби достигнатите позиции. Хората с чисти помисли и открита душа получават нови възможности за движение напред, за нови открития, усмихва им се щастливият случай.

Особено удачен ден за творческите хора. В това време музикантът или художникът могат да създадат шедьовър, ученият да направи велико откритие.

Всичко, което ви заобикаля, ви дава важна информация, която трябва да запомните. В този лунен ден трябва да се извлече полза даже от неприятностите. Помнете, че заедно с проблемите ни се изпращат знания и умения, а също и всевъзможни щастливи стечения на обстоятелствата. Вместо да се дразните на проблема, гледайте на него като добър шанс да оправите всичко по най-добрият начин.

Какво да очаква всяка зодия от сезона на Телеца

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти