Райън Гослинг се оттегля от Холивуд

Райън Гослинг е обвързан с актрисата Ева Мендес (39 г.) от година и половина
Снимка: Getty/Guliver

32-годишният американски актьор Райън Гослинг е решил да спре да играе във филми през следващите няколко месеца, за да "преосмисли живота си", както сподели самият той пред редица американски медии.

"Напоследък работя прекалено много и загубих фокус какво точно се случва в моя живот. Затова реших да не се снимам в киното за известен период от време, а така и публиката поне за малко ще си почине от моя образ", допълни талантливият актьор.

"Напрежението да оправдаеш очакванията на другите в Холивуд понякога е нетърпимо. Напоследък получих доста професионални възможности и понякога не знам какво да правя с тях и как да ги съвместявам", разкрива Гослинг.

Райън нашумява от съвсем невръстна детска възраст като част от телевизионното шоу за таланти "Мики Маус Клуб", от което стартират кариерите и на Кристина Агилера, Джъстин Тимбърлейк и Бритни Спиърс. Безспорно ролята му от 2004 г. във филма "Тетрадката" ("The Notebook") го прави световнопопулярен. До този момент Гослинг има три номинации за "Златен глобус" и една номинация за главна роля през 2007 г. за лентата "Half Nelson".

През годините актьорът е поддържал любовни отношения със Сандра Бълок, Рейчъл МакАдамс, Блейк Лайвли, Оливия Уайлд, а от септември 2011 г. има връзка с колежката си Ева Мендес.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти