Неволите на Брус Уилис

Брус Уилис (58 г.) е женен за 34-годишния модел Ема Хеминг от 2009 г.
Снимка: Getty/Guliver

Един от най-популярните холивудски екшън актьори Брус Уилис сподели в интервю пред редица американски медии, че възрастта започва все повече да му тежи.

Уилис, нашумял в средата на 80-те с ролята си в криминалния сериал "Съдружници по неволя", допълва, че се нуждае от минимум 8 часа сън на денонощие, за да възстанови силите си.

"Напоследък енергията ми сякаш се е стопила наполовина, а вече ми е почти невъзможно да изпълнявам дори и не толкова сложни сцени и каскади без дубльор", заяви звездата от екшън поредицата "Умирай трудно".

На 19 март той навърши 58 години, а негови близки коментират, че през изминалата година професионалният му график е бил прекалено натоварен, което допълнително е влошило неговото здраве.

Да припомним, че през октомври 2011 година Уилис бе в България за снимките на продукцията "Непобедимите 2" заедно с Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун.

За последните пет години актьорът, чиято майка е германка, а баща му американец, се е снимал в 14 филма, а в момента той работи върху пет нови заглавия.

В личен план Уилис се славеше с един от най-дългите и непоклатими холивудски бракове с актрисата Деми Мур, продължил от 1987 до 2000 г. Двамата имат три дъщери.

През 2009 г. гологлавият актьор мина под венчилото с 31-годишната манекенка Ема Хеминг, с която имат дъщеря на име Мейбъл Рей, родена миналата година.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти