На кого му трябва да е млад на 20, когато може да е зашеметяващ на 40?

Дженифър Анистън
Снимка: Getty/Gulliver

Американската актриса е звездата на новия априлски брой на едно от най-популярните американски списания за мода, лайфстайл и известни личности.

47-годишната актриса буквално сия и изглежда зашеметяващо във фотосесията, заснета специално за интервюто ѝ в изданието.

В броя звездата, която най-нова роля е във филма "Mother's Day", където си партнира с Джулия Робъртс, разкрива подробности за брачния живот и за нейните усещания като жена преди и сега.

За своя съпруг Джен споделя: "Брачният живот е толкова нормален и забавен. Не намирам нищо различно между връзката ми преди и сега, когато сме женени. Ние се чувстваме семейство от толкова отдавна, много преди да го направим официално. Щастлива съм, защото Джъстин е най-забавният човек, който съм срещала някога. Ние двамата се разсмиваме взаимно. Смехът е най-великият ключ към това да се поддържаш свеж."

Относно външния си вид и емоционалното си състояние бившата съпруга на Брад Пит разказва: "Чувствам се по-добре от всякога, сега, в 40-те ми години. По-комфортно ми е физически и психически в тялото ми. На 20 не знаех нищо за живота, на 30 и няколко просто се опитвах да осъзная нещата, които ми се случваха. На 40 и няколко съм вдъхновена да се грижа за себе си и да се старая да бъда най-доброто, на което съм способна."

Припомняме, че екранната Рейчъл от "Приятели" е популярна с добре поддържаното си тяло с редовен спорт и йога. Тя е привърженик на здравословния начин на живот, затова и не учудващо, че изглежда толкова съвършено 3 години преди да навърши 50!

И ние признаваме, че на кадрите Джен изглежда улегнала, помъдряла, но толкова естествена, непринудена и съхранила младия си дух. Дано го запази завинаги, затова я харесваме.

Припомнете си още:

Колко харчи Дженифър Анистън за външния си вид?

Дженифър Анистън: Edna жена на война с ботокса

Тайната за красива фигура на Дженифър Анистън

Дженифър Анистън се омъжи

Съвети за стил и красота от Дженифър Анистън

Щастлива двойка кокошки – Дженифър Анистън и Джъстин Теру

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти