Колко харчи Дженифър Анистън за външния си вид?

Толкова много пари, само за да изглеждаш неглиже
Снимка: Getty/Guliver

Дженифър Анистън винаги е изглеждала като жена, която не прекалява с козметиката и грима.

Оказва се, обаче, че звездата от "Приятели“ харчи месечно 8000 долара за външния си вид, като само 2000 от тях отиват за козметични продукти.

Джен била вманиачена на тема кремове, подмладяващи серуми, лосиони и подобни, а освен това не можела да се откаже от личната си треньорка по йога. Анистън ползва услугите на своята приятелка Манди Ингбер като за три часа през седмицата Дженифър й плаща 900 долара.

Актрисата споделя, че заниманията с Манди я карат да се чувства сякаш съчетава медитация, тренировка и разговор с приятелка в едно, така че едва ли скоро би се лишила от тях.

Освен йога, обаче, Анистън използва и специална диета, за да поддържа тялото си в перфектна форма. Тя се разделя с 680 долара всяка седмица, за да се радва на услугите на диетолога Кари Уайт.

В шоуто на Конън О'Брайън Джен сподели, че е обсебена от лазерния пилинг, чрез който неоперативно подмладява кожата си и премахва различни белези и петна. Актрисата споделила, обаче, че след процедурата кожата й изглеждала като изгоряла от слънце и са й необходими редица мазила и специални емулсии, за да я възстанови.

Най-много средства, обаче, Анистън отделя за косата си. За премиерата на филма "Марли и аз“ през 2009 г. актрисат е пръснала 40 000 долара. Част от тях са били похарчени за самолетни билети, за да прелети от Лондон до Лос Анджелис и да си направи прическа при своя любим фризьор.

Най-забавното е, че прическите на Дженифър са винаги еднакви – права коса, сресана на път с няколко светли кичура.

Не може да се отрече, че парите на Анистън са добре похарчени, тъй като тя винаги изглежда свежа, красива и отпочинала въпреки своите 43 години.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти