Шокиращата истина за калориите в храните

Шокиращата истина за калориите в храните
Снимка: netinfo

Луси Маунтин е британска фитнес блогърка, която е решила да разкаже на последователите си в социалните мрежи за калориите по доста интересен и дори шокиращ начин.

Всички мислим, че да следим калориите в онова, което изяждаме, е правилният начин да се грижим за тялото и фигурата си. Но Луси разбира на пух и прах всичките ни досегащи (и погрешни) схващания за храните и тяхната енергийна стойност.

Снимка: netinfo

Тя съпоставя по двойки различни храни, за да ни покаже, че невинаги храната с повече калоричност е по-вредната, да ни покаже какви огромни разлики в енергийната стойност има между две напълно еднакви на първо виждане храни и да ни разкрие защо няма нищо по-полезно за хидратацията ни от естествената вода (без никакви подсладители, вкусове и аромати...)

Снимка: netinfo

В нашата галерия ТУК можете да разгледате по-подробно здравословната компилация на Луси и да сравните калориите.

ТУК ще откриете много храни, които навярно консумирате и самите вие.

Снимка: netinfo

Резултатът от "изследването" на Луси е категоричен - можем да ядем всичко, но винаги трябва да премисляме добре колко често да го консумираме и в какви количества. И с колко спорт след това ще компенсираме удоволствието, което ни е създало, когато сме го похапвали...

Снимка: netinfo

Към галерията

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти