Винаги напълняваш по време на отпуск? Реши проблема с 3 прости правила

Всеки тайно си мечтае за почивка - да се освободи от натрупаното напрежение, да възстанови баланса във вътрешния си свят, да си припомни пречистващото вълнение от вземането на неразумни и импулсивни решения.

Възможно е обаче вместо да послужи за разтоварване и празник на сетивата този дългоочакван отпуск да ни накара да се почувстваме още по-потиснати. Така ваканцията сякаш става наше неизказано оправдание да се отдадем на лошите си навици.

Казваме си: "Каква почивка ще бъде, ако си гледаме часовника, броим калориите, мислим за битовизмите?", за да не се тревожим за нездравословните решения, които взимаме. Но в крайна сметка никой не иска да се върне, добавил няколко килограма вповече редом до сувенирите.

почивка диети
Снимка: iStock

Днес ще ви разкрием кои правила ще ви помогнат да останете във форма, докато сте на почивка. Вярваме, че това ще се отрази благоприятно не само на фигурата ви, но и на вътрешния ви комфорт. В резултат на това кантарът няма да ви изненада. 

Напомняме ви, че два килограма отгоре след пътуване до морето не са краят на света, но е важно да мислите за тялото си. Защото няма по-мощен източник на красота и енергия от здравия организъм.

Спрете да напълнявате по време на отпуск с 3 прости правила

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти