Да намалим талията си за една седмица

Да намалим талията си за една седмица
Снимка: Thinkstock

Ако търсите бързи и ефективни начини на намалите талията си за една седмица, за да сте готови за сезона на банските, вие сте попаднали на правилното място. Не е нужно да опитвате нови диети, гладуване или да прекарвате часове във фитнеса, за да намалите талията си. Достатъчни са няколко прости промени, за да достигнете целта.

Протеиновата закуска е най-важното хранене за деня. Вместо овесени ядки, зърнени храни и други на базата на скорбялата, по-добре е закуска на базата на протеини.

Протеинът ускорява метаболизма с 25% повече, отколкото въглехидратите. Затова сутрин хапвайте яйчени белтъци, кисело мляко с плодове или протеинов шейк (мляко, яйце, фъстъчено или сусамово масло и плод) и скоро ще видите резултатите.

Консумирайте повече обезмаслено кисело мляко. То е с високо съдържание на протеини и пробиотични култури, които спомагат за намаляване подуването на корема. Яжте обикновено, обезмаслено кисело мляко като възможност за свиване на талията ви. Към него може да добавите някои плодове, за да стане по-вкусно.

Ограничавайте мазнините. Опитайте се да елиминирате всички растителни и животински мазнини и използвайте спрей за готвене вместо тях. Избягвайте да ядете прекалено много ядки. Заместете ги с консумирането на повече семена като чия и лен, които съдържат по-малко мазнини, но повече фибри и протеини от ядките.

Увеличете приема на фибри. Те спомагат да усещате ситост и да не допускате преяждане. Ленено семе, чия семена, конопени влакна и кокосово брашно са отлични източници на фибри. Добавете ги към вашите шейкове, салати или кисело мляко и ше си осигурите здравословна закуска с много фибри.

Започнете да използвате естествени и изкуствени подсладители като стевия, вместо захар и мед. Стевията има нисък гликемичен индекс и е почти без никакви калории. Тя е по-сладка от захарта, но не оказва влияние върху талията ви.

Въпреки, че кардио тренировките са от ключово значение за намаляването на талията ви, силовите упражнения също са важни. След интензивно спортуване, мускулните вибрации спомагат изгарянето на мазнините, особено в областта на корема за повече от 12 часа. Стремете се да тренирате около 20-25 минути на ден, три пъти седмично, за да видите невероятни резултати.

Когато се опитвате да намалите талията си, добре е да предвидите лека вечеря. Най-добре похапвайте риба с малко зеленчуци и сладки картофи за вечеря. Ако сте вегетарианец, вариантът киноа със зеленчуци е чудесна възможност за вас. Подправете с подправки и билки, но избягвайте употребата на сол, олио, майонеза и масло.

Може сами да се убедите, че е възможно да намалите талията си за една седмица, без гладуване. Не пропускайте храненията си и не забравяйте да правите здравословен избор на храни през целия ден. Ако не ядете достатъчно, метаболизмът ви ще се забави и това не е добре за вашето тяло и за талията ви. Смятате ли да изпробвате някой от тези съвети?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти