4 лесни трика за красота и здраве, които да си откраднем от Виктория Бекъм

Как започва деня си популярна жена като Виктория Бекъм, която държи на безупречния си външен вид? Съпругата на Дейвид Бекъм неслучайно е емблема за красота, стил и желязна дисциплина, когато става въпрос за грижата за здравето и красотата. Зад всичко това стои много дисциплина и време за грижа за себе си. Все пак се оказва, че има някои неща, които всяка жена може да си позволи и затова решихме да ти предложим да си ги "откраднете" от г-жа Бекъм.

В социалните мрежи Виктория сподели подробности за рутината, която спазва всеки ден, с последователите си през уикенда. Ето и какво научихме от нея:


Виктория започва деня си с ябълков оцет
Тя сподели снимка на органичен, суров и нефилтриран ябълков оцет, като обясни, че първото нещо, което прави, след като се събуди, е да изпие „няколко супени лъжици от него на празен стимах“. Това според нея е естествен начин да помогне за балансиране на кръвната си захар, а също и подпомага храносмилането и засилва имунната система.

Всъщност интересът към ябълковия оцет се възроди наскоро, пишат от Vogue. Просто не забравяйте да приемате своя суров и органичен за максимални ползи за здравето. Имайте предвид още, че повечето експерти препоръчват смесването му с вода, за да се предотвратите ерозията на зъбния емайл.

бекъм
Снимка: Getty


Тя и Дейвид си правят зелени смутита
Смутитата са чудесен начин да започнете деня, защото са лесни за храносмилане и могат да ни помогнат да включим много хранителни съставки в нашата диета, стига да са разнообразни. Виктория и нейният съпруг се стремят да ги правят зелени, добавяйки много зеленчуци.

Добре е да се знае, че твърде многото плодове и недостатъчното зеленчуци могат да доведат до скок на кръвната захар, оставяйки ви по-гладни. Смутито на семейство Бекъм включва спанак, броколи, целина, краставица, авокадо, ябълка, лимон и джинджифил, което го прави пълно с антиоксиданти, противовъзпалителни, растителни съставки и фибри.

Вижте също: Здравословният навик, с който може би грешите: кога смутитата започват да ви вредят


Виктория тренира пет дни в седмицата
Личният треньор на Бекъм, Боби Рич, е споделял подробности за ежедневната тренировка на семейството. Упражнението приоритет за Виктория, който не подлежи на обсъждане и тя тренира пет дни в седмицата. Освен че прави много тренировки с тежести, Рич създава за нея едногодишен план, който включва упражнения за издръжливост, сърдечно-съдови и такива за възстановяване, за да гарантира, че телата на Виктория и Дейвид са изправени пред физически предизвикателства по правилен начин.

След тренировка тя залага на друго смути, комбиниращо отгледан на пасища суроватъчен протеин на прах (с вкус на ванилия), къпини, ягоди, малини, боровинки, бадеми, ябълка и банан.


Здравословни шотове всеки ден
Разбира се, г-жа Бекъм не разчита на шотове с текила, а на специална напитка за укрепване на здравето, която пие всеки ден. Тя е направена от пресен джинджифил, лимон, черен пипер и куркума.

Питието е истинска огнена наслада, както и е най-добрата противовъзпалителна смес и може да помогне за предпазване от болести, да поддържа кожата сияйна и да подпомогне храносмилането, наред с други ползи за организма.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти