Бърза рецепта – багета с кашкавален пълнеж

Бърза рецепта – багета с кашкавален пълнеж

0 от общо 0 гласа

Необходими продукти:

Една багета
1, 2, 3 или повече яйца, зависи от големината на багетата
сол на вкус
1-2 стръкчета пресен лук
прошуто, шунка, салам или друго месо по ваш избор, нарязано на парченца
Настърган кашкавал (може и сирене)

Начин на приготвяне:

Яйцата се разбъркват, към тях се прибавят нарязания лук, настъргания кашкавал или сирене, прошутото или шунката, както и подправки на вкус (сол, черен или червен пипер). Разбърква се добре.

След това се взима багетата и внимателно ѝ се изрязва сърцевината, както е показано на видеото по-горе. В полученото каналче се изсипва сместта. Слага се във фурната и се пече до готовност. Чудесно е както за закуска, така и за вечеря, сервирано в компанията на айран.

Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>

Други рецепти:

Бързи брускети с миди

Пържени филийки

Лодки със спанак и маслини

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти