Веган шкембе чорба

По нищо не отстъпва на оригиналната

0 от общо 0 гласа
40 мин.
Необходими продукти
  • 250 г. гъби кладница
  • 250 г. гъби кралска печурка
  • 100 г. кокосово масло
  • 1 пълна с връх с.л. пушен червен пипер
  • 4 скилидки чесън
  • 1 л. овесено мляко
  • 100 мл. Ябълков оцет
  • ½ ч.л. хрян
  • лют червен пипер
  • сол

Начин на приготвяне:

Сложете тенджера на котлона и сипете кокосовото масло. Почистете и нарежете гъбите. Сложете ги в загрятата мазнина , за да започнат да се готвят. Добавете и ситно нарязания чесън. Задушете , докато започнат да освобождават водата и ароматите си. Добавете пушения червен пипер. Разбъркайте.  Налейте вода, колкото да покрие гъбите.

Оставете сместа да заври под капак, за да стане вкусен гъбен бульон. Посолете.

Сипете млякото и отнемете съда от котлона. Отделно, за да направите кондиментите в купичка смесете настърган чесън, хрян и ябълков оцет, а в отделно съдче поднесете лютия пипер.

Други рецепти:

Пилешка супа с китайски спагети и спанак
Бял борш с дълбок вкус
Френска лучена супа
Топла супа за студените вечери
Класическа пилешка супа
Пилешка супа по селски
Да си сготвим борш

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти