Необходими продукти:
2-3 картофа
50 гр. масло
1 с. л. зехтин
2 скилидки чесън
½ връзка копър
сол и червен пипер
Начин на приготвяне:
Сложете картофите в подсолена вода и ги сварете.
Междувременно нарежете копъра и чесъна на ситно.
Когато картофите са почти готови, ги нарежете на кубчета.
В тигана с масло и зехтин задушете чесъна, малко след него добавете картофите и овкусете със сол и червен пипер.
За финал добавете и нарязания копър.
Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>
Други рецепти:
Пет рецепти с картофи
Кои са подходящите подправки за картофи
Запечени картофи със сирене
Надупени картофки