Семпла пилешка яхния с нахут

Топла и засищаща гозба

0 от общо 0 гласа

Необходими продукти:

700 г пилешки гърди
400 г нахут от консерва
2 глави лук
1 морков
300 г цвекло от консерва
300 мл. пилешки бульон
1 с.л. доматено пюре
1 ч.л. черен пипер
2 ч.л. сол
1/2 ч.л. кимион
1/2 ч.л. пушен червен пипер
1/2 връзка пресен магданоз 

Начин на приготвяне:

Нарежете пилешките гърди на еднакви парчета и ги запържете в малко зехтин.

Овкусете със сол и черен пипер.

Когато месото промени цвета си, добавете нарязаните лук и моркови.

Последван от чесън, останалите подправки и доматено пюре.

Разредете с бульон, добавете нахут и цвекло, захлупете и оставете да къкри 30 минути.

Сервирайте с пресен магданоз.

Да ви е сладко!

Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>

Други рецепти:

Заситете глада с хрупкаво пиле и салата
Картофени палачинки с пилешко месо
Пилешко с четири сирена
Лека салата с пилешко месо
Апетитни маринати за пилешко месо
Мусака с пилешко и спагети
Как да сготвим най-вкусното пилешко

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Кой е любимият ви герой от "Приятели"?

Оферти