"Лодки от цикория" по рецепта на Александра Богданска

Апетитно предястие от „Черешката на тортата“

1 от общо 1 гласа

Необходими продукти:

листа от цикория
2 п. котидж сирене
връзка репички
пресен лук
100 гр. пекан
сол
черен пипер
зехтин

Начин на приготвяне:

Нарежете на ситно репичките и пресния лук. Смесете ги със сиренето котидж и разбъркайте добре.

Подправете със сол, черен пипер и няколко капки зехтин. Внимавайте със солта, защото сиренето е доста солено.

Нарежете ядките и ги запечете на сух тиган, само колкото да освободят ароматите си.

Отделете внимателно листат на цикорията, ако не намерите, може да използвате бейби маруля, те ще послужат за корито на лодките.

С помощта на лъжица напълнете листата със сместа и поръсете с ядките.

Да ви е сладко!

Вижте как да приготвите и останалите компоненти от менюто на Александра Богданска във видеото.

Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>

Прочетете още:

Салата от червено цвекло
Пъстрата руска салата
Традиционна и леко пикантна салата
3 нови начина да сервираме салата
5-те съставки на идеалната салата
Щедра зеленчукова салата със сос „Хиляда острова“
Бърза зелена салата с маринован лук

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти