Малиново тирамису- специално предложение от Маги Бадер

Вижте всички стъпки за приготвянето на десерта от "Черешката на тортата"

1 от общо 1 гласа

Необходими продукти:

4 яйца
1 п. бишкоти 
200 г захар
1 с. л. сол
500 г маскарпоне
2 к.ч. кафе
30 г ликьор
200 г малини
какао - за украса

Начин на приготвяне:

Разделете белтъците и жълтъците. Разбийте белтъците със солта.

Прибавете захар в купата с жълтъците и бъркайте до получаване на пухкава пяна. Смесете с маскарпоне и внимателно прибавете и белтъците.

Смесете кафето и ликьора и потопете всяка бишкота в него.

В подходящ със подредете ред бишкоти, крем и малини, повторете още 2-3 пъти.

Завършете с крем.

Оставете да стегне 2-3 часа. Поръсете с какао преди да сервирате.

Вижте как да приготвите и останалите компоненти от менюто на Маги Бадер във видеото.

Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>

Опитайте още предложения от „Черешката на тортата“:

"Лодки от цикория" по рецепта на Александра Богданска
От кухнята на Наталия Кобилкина: Нежни пилешки филенца
Рецептата на Гери Малкоданска за ароматна сьомга
Тортата на Тереза Маринова с бисквити, орехи и канела

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти