От кухнята на Наталия Кобилкина: Нежни пилешки филенца

Апетитно предложени от „Черешката на тортата“

0 от общо 0 гласа

Необходими продукти:

500 г пилешко месо
500 мл прясно мляко
1 глава лук
200 г майонеза
100 г брашно
2 яйца
олио

Начин на приготвяне:

Оставете пилешкото месо да престои в мляко. След около 2 часа го нарежете на еднакви парченца.

Смесете с лук, майонеза, брашно, 2 яйца и сода, да за стане по-въздушно.

Омесете добре и с помощта на лъжица оформете еднакви хапки.

Пържете всяка 2-3 минути, докато станат златисти.

Прехвърлете хапките в тава, долейте малко вода, покрийте с фолио и печете 40 минути във фурната.

Поднесете със салата.

Добър апетит!

Вижте как да приготвите и останалите компоненти от менюто на Наталия във видеото.

Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>

Други рецепти:

Картофени палачинки с пилешко месо
Пилешко с четири сирена
Лека салата с пилешко месо
Апетитни маринати за пилешко месо
Мусака с пилешко и спагети
Как да сготвим най-вкусното пилешко

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Кой е любимият ви герой от "Приятели"?

Оферти