Това са нещата, които никога не трябва да търсите в Google

В повечето случаи Google може да ви помогне в намирането на важна информация, от която се нуждаете. Понякога обаче търсачката може да работи срещу вас.

Представяме ви 11 неща, които никога не трябва да търсите в Google.

Акари

Вероятно сте чували за тези малки чудовища, особено от всякакъв вид хотелски коментари. Най-вероятно сте изпитвали ухапване от върху собствената си кожа. Но питали ли сте се някога как изглеждат нашествениците? Ако искате да продължите да спите спокойно през нощта, не го търсете. Моля ви недейте!

Кожни заболявания

Има редица кожни заболявания, и повечето от тях изглеждат наистина лоши. По някаква причина можете да намерите онлайн изображения на почти всички от тях. Въпреки това е много по-добре да останете необразовани в този случай, защото този вид съдържание може да бъде изключително тревожно. Моля, не търсете информация за гениталните инфекции.

Бели дробове на пушач

Голяма част от вас най-вероятно са пушачи и от време на време сигурно се замислят за вредата, която тютюнопушенето нанася върху тялото, особено на бели дробове. Мрежата е пълна с изображения на необичайни бели дробове на пушачи. Ако все пак твърдо сте решили да направите това, ние ви съветваме да ви послужи като силна мотивация за отказване от този вреден порок.

Вижте в галерията кои са останалите осем неща, които никога не трябва да търсите в Google:

Никога не търси тези неща в Google

Какво да търсим в Google тогава?

Въпреки това, вместо да търсите неприятните неща в този списък, винаги можете да се забавлявате с Google. Просто опитайте да търсите всичко, като започнете с "защо", "как", "направи" и т.н. Най-популярните търсения ще се появят и ще бъдете изненадани от това, което много хора се интересуват.

trytryty
Снимка: Thinkstock

Припомнете си още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти