Топ 10 неща, които никога не трябва да търсите в Google

В повечето случаи Google може да ви помогне в намирането на важна информация, от която се нуждаете. Понякога обаче търсачката може да работи срещу вас.

Представяме ви 10 неща, които никога не трябва да търсите в Google.

Вашите симптоми

Първо, нека да поговорим за вашите здравословни проблеми. Има много сайтове, които специализирани в това направление. Но, голяма част от тях не се управляват от медицински специалисти. Търсенето на значението на вашите симптоми в интернет със сигурност няма да ви помогне. Напротив - това ще ви накара да се почувствате по-зле и ще се паникьосате излишно. Ако имате някакви здравословни проблеми, не питайте "доктор Google". Запазете си час при личния си лекар.

Нещо криминално

Това е сериозна тема. Може да ви е интересно и да решите да потърсите информация "как да си направя бомба" или "как да си направя амфетамини". Чисто любопитство. Не забравяйте, че службите за сигурност и контрол на наркотиците винаги следят тези видове търсения и вашият IP адрес може да се появи в такава база данни. Не искате да се забърквате в неприятности, нали?

Рак

Има толкова много видове болести, като повечето от тях се проявяват със симптоми, които могат да бъдат много чести при много други безобидни състояния. Повечето хора изпитват симптоми като замайване, слабост, гадене и т.н., така че вероятно ще объркате нещо друго с тежката болест и ще започнете да се паникьосвате излишно.

trytryty
Снимка: Thinkstock

Акари

Вероятно сте чували за тези малки чудовища, особено от всякакъв вид хотелски коментари. Най-вероятно сте изпитвали ухапване от върху собствената си кожа. Но питали ли сте се някога как изглеждат нашествениците? Ако искате да продължите да спите спокойно през нощта, не го търсете. Моля ви недейте!

Кожни заболявания

Има редица кожни заболявания, и повечето от тях изглеждат наистина лоши. По някаква причина можете да намерите онлайн изображения на почти всички от тях. Въпреки това е много по-добре да останете необразовани в този случай, защото този вид съдържание може да бъде изключително тревожно. Моля, не търсете информация за гениталните инфекции.

Бели дробове на пушач

Голяма част от вас най-вероятно са пушачи и от време на време сигурно се замислят за вредата, която тютюнопушенето нанася върху тялото, особено на бели дробове. Мрежата е пълна с изображения на необичайни бели дробове на пушачи. Ако все пак твърдо сте решили да направите това, ние ви съветваме да ви послужи като силна мотивация за отказване от този вреден порок.

trytryty
Снимка: Thinkstock

Опасни животни

Моля, стойте надалеч от тях, освен ако не искате да развиете нови фобии. Съществуват много ужасни животни на нашата планета и някои от тях вероятно ще се окажат във вашия регион. Освен това, такива фобии може пречупят желанието ви да посещавате различни дестинации. Вие не искате това да се случи, нали?

Вашето име

Не е голяма тайна, че в ерата на интернет въпросът за личните данни е често повдиган, както и много оспорван. Ако се опитате да потърсите името си в Google най-вероятно ще се сблъскате с някои неприятни резултати. Лоши снимки, стара информация, неподходящото съдържание. Ако сте по-чувствителни може да приемете тези неща твърде на сериозно. Ако откриете нещо подобно, ще искате да изтриете всичко. Това обаче не става просто ей така. Може би трябва да се откажете от това? Или просто не го търсете.

Премахване на черни точки

Е, това е малко по-различно. Определено няма да ви плаши или ще ви затрудни, но ще ви отнеме много време. Няма да можете да спрете. Толкова е странно, че отстраняването на черни точки причинява подобно визуално удовлетворение за мнозина. Ако не искате да развиете зависимост, ние ви съветваме да не търсите подобен вид клипове и картинки.

trytryty
Снимка: Thinkstock

Раждане

Всички сме виждали тези сцени във филмите. Жените викат силно, лекарите се опитват да ги успокоят - всичко изглежда наистина стресиращо, дори във филмите. Въпреки това, истинският процес на раждане е сто пъти по-тревожен. Опасно е за жените да гледат подобни клипове. Това може да ги обезкуражи и откаже да имат деца. Дори не се опитвайте да търсите това. Това важи и за жените, които са решили да родят чрез цезарово сечение.

Името на баскетболиста от НБА Евън Фурние (Evan Fournier)

Това е млад френски спортист, имал щастието да играе до едни от световните легенди в баскетбола. Но е имал нещастието фамилията му да е част от думата, която се дава за определен вид генитална гангрена при мъжете. Така вместо симпатичното му лице, ако изпишем само част от името му в търсачката, можем да останем шокирани от снимките, които ще се покажат.

Какво да търсим в Google тогава?

Въпреки това, вместо да търсите неприятните неща в този списък, винаги можете да се забавлявате с Google. Просто опитайте да търсите всичко, като започнете с "защо", "как", "направи" и т.н. Най-популярните търсения ще се появят и ще бъдете изненадани от това, което много хора се интересуват.

trytryty
Снимка: Thinkstock

Припомнете си още:

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Каква суперсила би искала да притежаваш?

Оферти