Ти си една нищожна, незначителна жена*

жена пролет
Снимка: Istock

Вяра Иванова

Ти не заслужаваш. Не заслужаваш да бъдеш оценявана и ценена. Не заслужаваш да получаваш похвали, награди, потупвания по рамото, че дори и усмивки. Не заслужаваш доверие, не заслужаваш подадена ръка.

Ти не трябва да имаш его, не трябва да искаш то да бъде погалено, не може да искаш да те ухажват, да ти свалят звезди, да получиш нещо по лесния начин. Ти не трябва да искаш и не трябва да мислиш, че заслужаваш каквото и да е.

Нямаш право да бъдеш емоционална, да покажеш душа, нямаш право да се чувстваш унижена, пренебрегната, неоценена или пък наранена. Не можеш да заплачеш и да се тръшнеш, за да получиш своето или за да оправдаеш грешката си.

жена пролет
Снимка: Istock

При теб нещата няма да стават по лесния начин, няма да имаш време да протакваш, да те мързи, да не ти се работи или пък да нямаш вдъхновение. Ти не можеш да си позволиш да се глезиш, да фамилиарничиш, да се оправдаваш, да говориш празни приказки за заблуда на противника.

Ти не заслужаваш… И знаеш ли защо? Защото си всичко друго, но не и незначителна жена!*

Защото си водиш битките сама, а не ревеш, за да получиш своето. Защото работиш от сърце и душа, а не за лична облага. Защото искаш справедливост, а не се чудиш как да прецакаш ближния. Защото имаш чувства и емоции, но ги пазиш за хората, които са в сърцето ти, а не опитваш да трогваш с тях непознатите.

жена пролет
Снимка: Istock

Защото ти имаш его, но не молиш то да бъде погалено. Защото ти искаш внимание, но не от целия свят. Защото до последно вярваш в доброто на хората, макар да те предават и разочароват многократно.

Ти НЕ си лош човек, но в живота ще срещнеш и такива. Трудни характери, които не умеят да се вписват и искат цялата светлина на прожектора за себе. В такива случаи можеш да направиш само едно нещо - остави ги сами под светлината, нека изгорят...

Сподели с всички жени в живота си, които са добри и ЗАСЛУЖАВАТ!

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти