Маршът на незадоволените жени

жена
Снимка: Thinkstock

Вяра Иванова

Телата им са покрити с кожа, главата с косми, имат две очи, две уши и една уста, те приличат досущ на теб, те са навсякъде и се разхождат съвсем свободно. Не, те не са извънземни с човешки облик, те са просто незадоволени жени (и то не само сексуално).

Този вид жени са незадоволени от живота си като цяло. На пръв поглед си имат всичко и житейският им път прилича на широка магистрала без дупки, но започнеш ли да сваляш пластовете на асфалта, отдолу започват да изскачат пукнатини, малки дупчици и огромни кратери.

Незадоволената жена харесва мъжа си (но не на всяка цена го обича). Тя се е примирила с опция, защото е сметнала, че няма да дойде нищо по-добро и трябва да хване последния влак. А след това цял живот си задава въпроса “какво щеше да стане, ако…” А всички знаем, че това е най-пагубният въпрос от всички.

Задаваш ли си го твърде много време, ставаш озлобен и кисел. А незадоволените жени определено за кисели. Нали знаете - на крива ракета, Космосът ѝ пречи. Та така и с незадоволените дами - когато си кисел заради любовния си избор, няма как да не си кисел и навсякъде другаде - в отношенията с роднините, приятелите и колегите.

Незадоволената жена си го изкарва на детето си (или децата си, зависи колко пъти с мъжа си са искали да закрепят брака). Тя ги обсипва с всички свои чувства, които няма къде другаде да вложи. Разлива върху тях амбициите си, иска ги само за себе си, но същевременно осъзнава, че колкото и да ги обича, дори те нямат силата да я направят съвършено щастлива. Децата са най-прекрасното нещо на света, но не са магьосници.

Незадоволената жена не харесва работата си, но пък се опитва да бъде най-добрата в нея (защото липсата на контрол у дома, трябва да се компенсира някъде). Тя е от онези странни офис обекти, които никой не разбира съвсем и никой не харесва съвсем.

Тя се грижи за себе си, обича да бъде перфектна, знае какво иска и се бори, за да го постигне, но всичко това е прикритие. 

Снимка: netinfo

Незадоволената жена е самотна, ужасно самотна. Приятелите ѝ не са наистина насреща, защото самата тя не може да бъде наистина насреща за някого. Егото ѝ не го позволява. Животът ѝ е фалшив, една измислица, създадена в собственото ѝ въображение, за да понася по-леко реалността на своето житейско нещастие.

По какво ще познаете незадоволената жена? Тя няма точни отличителни външни белези, но ако общувате с нея поне 5 минути, няма как да не ви направи впечатление, че срещу вас стои сприхава, прекалено експресивна и леко кисела жена, която обича да налага мнение.

Незадоволените жени не са виновни, че са такива. Виновни са изборите им, които са ги превърнали в това, което са днес. Ето защо не трябва да им се сърдим. Но и не сме длъжни да ги разбираме. Всеки сам кове съдбата си.

Снимка: netinfo

Последвайте ни и в Инстаграм ТУК, за да откриете още материали на Edna.bg, които ще ви развълнуват!

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти