„Не искайте много – не можете да му платите цената“: признанията на Ванга за живота

ръце възрастна жена
Снимка: iStock

Думите на баба Ванга винаги удрят право в сърцето, в най-тънките струни на душата - заради истинността си и искрената доброта, която струи от тях. Затова днес ви припомняме някои от най-силните ѝ предсказания, които с годините не са изгубили силата си, а напротив - станали са дори още по-актуални.

"Няма човек, който да е роден само за щастие. Ето - един е роден отличен работник, но няма щастие в семейството. Друг има и двете, но пък няма здраве. Трети е здрав, но пък децата са му болни и т. н. Във всеки човек има и добро, и зло. Така е устроен светът...

...Някой си мисли, че като има пари, може да си купи и любов, но това е вятър работа. Любов с пари не се купува. Или пък си мисли, че като стане богат, всичко ще му е наред, но и това не е вярно. Работи, работи човекът, трупа пари и вещи и после вземе, та умре и остави всичко на друг. Който много събира, никога не го използва. Друг събира плодовете на труда му. Затова по-правилно е така: не трупай, парите са средство за живот, използвай ги всеки ден..."

Още признания прочетете в галерията!

Към признанията >>>

Снимка: БГНЕС

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти