59 години по-късно: Мис Вселена 1965 г. изуми всички с младежкия си вид (СНИМКИ)

През далечната 1965 г. тя става Мис Вселена. Днес е на 76 години, но времето за нея сякаш е спряло. Всъщност начинът, по който тя изглежда днес, кара многобройните ѝ последователи да се запитат как е възможно това – с филтри, пластични операции, или тайни козметични продукти и процедури.

Конкурсът "Мис Вселена" се провежда през 1965 за 14-и път и е в Маями Бийч, Флорида, САЩ.  Победителка сред 56 претендентки става Апасра Хонгсакула от Тайланд.

Продължете в галерията, за да видите как се промени (или не се е променила?) красавицата през годините:

Вижте Мис Вселена от 1965, която изуми всички с младежкия си вид

Тогава тя става първата жена от Тайланд и първата жителка на Югоизточна Азия, спечелила титлата Мис Вселена. Победата ѝ изпълва сънародниците ѝ с огромна гордост.

Апасра е родена през 1947 г. Израснала е в Банкок, но е изпратена да учи английски в гимназия за момичета в Пенанг, Малайзия. 

4-те тайни за слаба фигура на японките

Омъжва се за първи братовчед на кралицата майка на Тайланд, Сирикит.

► Тайните за красота на жените в Тайланд, които да си откраднем

От брака си има син. Впоследствие двойката се развежда, но Апасра остава почитана социална фигура в страната. Нейната по-малка сестра пък е видна политическа фигура и бивш член на парламента.

Осем тайни за красива кожа от Индия

След победата в Мис Вселена Апасра участва като съдия в конкурса през 1973 и 1979 г. Става още културен посланик на Туристическия бранш на Тайланд.

Днес, почти 60 години след като става Мис, Апасра Хонгсакула изумява всички с младежкото си излъчване и неувяхващата си красота. Още по-интересното е, че тя твърди, че няма пластични операции. 

И докато Апасра гордо позира със своите внуци в Instagram, последователите ѝ не спират да се питат как е възможно да изглежда толкова млада.

Вижте Мис Вселена от 1965, която изуми всички с младежкия си вид

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти