Как изглеждат днес актьорите от тийнейджърските сериали, с които израснахме

актьори сериали
Снимка: Getty

Елиза Христакиева

Днес ще ви върнем в началото на 2000-те години. Нали помните – когато телефоните бяха с капаче, нямахме Facebook и дънките бяха с ниска талия. 

В света на тийнейджърите обаче нещата бяха все така сложни. От една страна дебнат родителите с техните драми и претенции, а от друга са любовните триъгълници и неосъзнатите емоции.

Как се промениха актьорите от "Отчаяни съпруги"

Всички деца на 90-те, които бяха тийнейджъри по това време, си спомнят, че преминавахме през този шантав (и прекрасен) период от живота заедно с някои герои от екрана, които чувствахме като свои приятели.

Обожавахме ги, защото те ни караха да осъзнаем някои наши проблеми, учеха ни чрез грешките си, забавляваха ни и ни вдъхновяваха да не спираме да търсим себе си. Искахме да приличаме на момичетата (като страхотната Серина Ван Дер Удсен) и бяхме влюбени в момчетата (да, и ние се сетихме за Чад Майкъл Мъри). 

Днес се спряхме на четири от най-значимите тийн драми, които и до днес остават образци в жанра, а актьорите от тези сериали отдавна са пораснали (и ние също май). Вижте как са се променили и какво се случва в животва им днес в галерията:

Как се промениха актьорите от тийнейджърските сериали

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти