35 години по-късно: как изглеждат днес актьорите от „Спасители на плажа“

Колко може да е интересен животът на спасителите на един плаж? Ако съдим по хитовия сериал от 1989 г. и фурора, който предизвикваше и сред българските зрители – доста.

У нас „Спасители на плажа“ се излъчва почти 10 години след премиерата на първия сезон – през 1998 г. Гледахме го три пъти седмично, като го повтаряха и по Ефир 2.

Спасители на плажа
Снимка: Getty | imdb

Днес, когато пред зрителите има огромен избор какво да гледат и времето дори не стига за всичко, все още си спомняме с носталгия за онези времена, когато се събирахме пред телевизора в определен час. Гледането на сериалите, които излъчваха малкото телевизии, се превръщаше в семеен ритуал.

И докато латиноамериканските теленовели като „Робинята Изаура“ и „Касандра“ трогваха сърцата на домакините, „Спасители на плажа“ ни пренасяше в един екзотичен свят на смели, красиви мъже и жени, вечно лято и безкрайни приключения.

Всъщност „Спасители на плажа“ е културен феномен не само в България, но и по света. Премеждията на любимите ни герои от Лос Анджелис са толкова пленяващи, че превръщат повечето от актьорите в истински звезди.

Сериалът, който има цели 11 сезона и се превърна в тотален хит, направи известни много прохождащи тогава актьори като Памела Андерсън, Кармен Електра, Дейвид Хаселхоф, Джейсън Момоа, Ясмин Блийт.

Спасители на плажа
Снимка: Getty | imdb

Снимките на поредицата започват през 1989 и продължават до 2001 година. 

Днес, 34 години след премиерата, някои от актьoрите са се оттеглили от светлините на прожекторите, докато други са станали дори още по-популярни. А в галерията ви показваме кои са те и как се промениха от 90-те до ден днешен:

Ето как се промениха актьорите от „Спасители на плажа“

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Вижте още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти