Поглед в бъдещето: Кои хора най-често имат пророчески сънища и в кои дни

Понякога хората виждат в сънищата си събития, които след това се случват в действителност, и това предизвиква изненада и дори някакъв вид страх. Какво представляват пророческите сънища, кой ги сънува най-често и в кои дни ни „посещават“? 

Пророческите сънища са различни. Те предупреждават за бъдещи проблеми, опасни ситуации, в които можем да попаднем, и показват хора, които ще срещнем в бъдеще. Те разиграват сюжети, за които после си казваме: „Значи това означаваше нещо!“ 

пророчески сън
Снимка: iStock

Сънищата не винаги са ясни и прости, по-често са пълни с образи и метафори, които трябва да бъдат дешифрирани. 

Езотериците смятат, че пророческият сън е информация, която мозъкът „хваща“ в космоса през нощта, когато тялото ни е в специално „изключено“ състояние. 

Кой вижда пророчески сънища най-често? 

пророчески сън
Снимка: iStock

Между една трета и половината от хората на Земята поне веднъж в живота си са сънували пророчески сънища. Понякога те идват при онези, които изобщо не вярват в тяхното съществуване, и тогава обръщат съзнанието на такъв човек с главата надолу. 

По-често обаче ги виждат хора с отворен ум, такива, които имат навика да слушат и да се доверяват на интуицията си, тези, които са запалени по духовните практики, медитацията, йогата и т.н.  

Жените по природа имат по-развита интуиция, така че мъжете са по-малко склонни да изпитват пророчески сънища. Ниски са шансовете и за тези, които злоупотребяват с алкохол и наркотици, завиждат, клюкарстват и се ядосват.  

Кога сънувате пророчески сънища? 

пророчески сън
Снимка: iStock

Това може да се случи почти всеки ден. Понякога сънят идва като намек, когато трябва да вземем важно решение. Пророческите сънища често се случват преди някакво съдбоносно събитие или инцидент, а понякога се повтарят с месеци и дори години и едва след дълго време намираме обяснение за странните образи, разбираме какво означават и за какво са ни предупреждавали.  

В кои дни от седмицата имате най-често пророчески сънища? 

пророчески сън
Снимка: iStock

Четвъртък 

Сънищата в четвъртък често се оказват пророчески. Важно е да ги приемете сериозно и да ги използвате за своя полза. Може би това ще помогне да се избегнете трагедия или да спечелите победа там, където сте очаквали поражение. Любовните пророчества също се сбъдват, запомнете такъв сън и проследете развитието на събитията.  

Петък  

Сънищата в петък могат да разкажат за съдбата на семейството и приятелите ви. 

Събота 

Пророческите сънища могат да се появят и в нощта на събота срещу неделя и понякога се сбъдват в рамките на един ден или дори няколко часа. Ако е кошмар и сте видели нещо страшно, тъжно и обезпокоително, се опитайте да анализирате видяното без страх. Тогава със сигурност ще можете да промените хода на събитията.  

Неделя 

В неделя често имаме добри пророчески сънища, които обещават късмет и просперитет. А последният ден от седмицата е вашият шанс да вземете нещата в свои ръце. Концентрирайте се, представете си ситуация, която ви тревожи, и на глас или мълчаливо формулирайте какво искате да ви се случи.  

В други дни сънищата често са празни. Обикновено гледаме “филм” на това, за което мислим през повечето време. 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти