Звездният отбор в Hell's Kitchen вече с един човек по-малко

Звездният отбор в сезон 6 на Hell’s Kitchen се раздели със своя първи участник. За изненада на всички, това беше дамата с най-много опит в кухнята сред златните - победителката от кулинарно предаване Радка Булман

Всичко, което знаем за звездния отбор в Hell's Kitchen

В звездното предизвикателство за оставане тя се представи най-зле, заедно с поп фолк певицата Бони. След сериозно обмисляне, шеф Виктор Ангелов реши, че Радка напуска Кухнята на Ада, а звездният отбор я изпрати със сълзи на очи.

В седмичното предизвикателство сините победиха жените в изпитание на лед за приготвяне на десерти. Провалът на червените предизвика конфликт при дамите. Един от лидерите в женския отбор - опитната Никол, порица брокерката Симона за представянето ѝ.

Детските снимки на звездите от Hell's Kitchen 6 и техните мили спомени за детството

Зрителите станаха свидетели на заформящия се романс между Мони и Димитър от сините. Това не се хареса на Никол, според която нейната съотборничка трябва да се фокусира върху състезанието.

Най-важното, което трябва да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen

Кой ще напусне Кухнята на Ада в утрешния епизод? И как ще се развият отношенията между Симона и Димитър? Гледайте новия епизод на Hell’s Kitchen днес, от 20:00 по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти