Някой и друг бърз трик, за да сме още по-красиви

Бързи, смели, сръчни
Снимка: netinfo

Времето е тази величина, с която вечно се борим и непрестанно искаме или да спрем, или да забързаме неговия ход. Но то си знае работата и въобще не ни слуша, ами си препуска стремглаво, а ние все се състезаваме с него. Но има няколко метода, с които може да минете на пряко към крайната цел, която е свързана с това да изглеждате все по-симпатично.

Ръцете ти единствено виновни
Добре поддържаните нокти са задължителен елемент за всяка жена, но в домашни условия лакът съхне все по-бавно, а имате да свършите 1000 неща, докато го чакате да се втвърди.

Първото действие е да оставите току що лакираните ръце на стайна температура за две минути, след което ги потопете за още три (и нито секунда повече) в купа със студена вода като ледовете на Гренландия. Малко каляване не е излишно никому, а след тази моржова процедура, лакът ще е по-твърд и от шведска стомана.

Охладете страстите
Загряването на лицето и тялото по време на спортни занимания е съвсем естествена реакция на организма. По време на физически натоварвания кръвоносните съдове се разширяват и кръвното налягане се покачва, с което вашето лице се зачервява като лъскаво Ферари. За да не се стига до такива огнени фази, сложете влажна кърпа на врата си, която ще охлади и намали зачервяването на кожата.

С този проблем чудесно се справя и вода, която може да впръсквате директно върху лицето, докато тренирате, чрез помощта на бутилка с пулверизатор. Така ще горите калории на поразия, а видът ви ще изглежда така, все едно си почивате на сянка.

Сутрешни драми
Подпухналият вид може да е наследствен или вследствие на безсънни (от всякакво естество) нощи или алкохолни маратони през малките часове на нощта.

За да сте подготвени за сутринта още от вечерта, докато вдигате наздравици в приятна компания, успоредно ги редувайте и с обилни количества вода, защото нейното действие ще осигури сияен вид на вашата кожа и ще намали уморения ви вид, когато и където да се събудите.

Чудотворен ефект оказват и пликовете със замразени зеленчуци, като най-добре поставете такива, пълни с царевица или грах, защото тяхната форма най-умело ще следва тази на лицевите ви контури. Стойте така 10 минути и ще влезете директно в редиците на хор ''Бодра смяна''.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти