"Той не е перфектен": Боб Марли за това как трябва да се обича един мъж

h
Снимка: iStock, Getty

Нека си признаем – никой мъж не е съвършен. Ако всички бяха, светът щеше да е ужасно скучно място. Нямаше кой да ни предизвиква, да ни ядосва, и после само с една усмивка отново да ни размеква. Така че, защо да се вкопчваш в дребните неща, които те подлудяват, когато си намерила някой, който е опитомил сърцето ти, и който те кара да те боли всеки път, когато си далеч от него.

Ако можем да се придържаме към идеята, че обичаме половинките си такива, каквито са, с недостатъци и всичко останало, тогава ще бъде много по-лесно да ги обичаме истински, независимо какво е настроението ни или каквото животът реши да ни поднесе.

Боб Марли го е казал по-добре от нас. Представяме ви красивите и мъдри думи на музикалната легенда за това как една жена трябва да обича мъжа до себе си:

"Той не е перфектен. Ти също не си и вие двамата никога няма да бъдете перфектни. Но ако успее да те накара да се засмееш поне веднъж, кара те да се замислиш поне два пъти и ако си признава, че е човек и прави грешки, дръж се за него и му дай най-доброто, което можеш. Той няма да цитира поезия, той не мисли за теб във всеки един момент, но той ще ти даде част от себе си, която знае, че можеш да счупиш. Не го наранявай, не го променяй и не очаквай повече, отколкото той може да ти даде. Не анализирай. Усмихвай се, когато той те прави щастлива, крещи, когато те ядосва, и се остави да ти липсва, когато го няма. Обичай силно, когато любовта я има, защото перфектни мъже не съществуват, но винаги има един мъж, който е перфектен за теб."

г
Снимка: iStock

Моментът, в който 21 мъже са се чувствали готови да кажат „Обичам те“

edna рожден ден една
Снимка: Edna.bg/Istock

 

Прочети още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти