Анди Гарсия в латино версия на „Бащата на булката“ и още (Плейлистът на Edna #12)

Плейлистът на Edna
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Ето я ежеседмичната доза нови музикални парчета и филмови трейлъри от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Без грижи

Саундтракът на „Топ Гън: Маверик“ се оказва още edna причина да очакваме премиерата на филма на 27 май. След драматичната балада на Лейди Гага “Hold My Hand” (припомнете си тук) е време за слънчевото “I Ain’t Worried” на OneRepublic. Парчето улавя настроението от плажните филмови кадри, които виждаме в клипа, и е идеално за припяване през идния безгрижен сезон, за да си напомняме да не взимаме всичко толкова насериозно.

Космическо ниво

Можем да слушаме Керана и космонавтите на repeat по цял ден и новата им песен не прави изключение. Силният текст на „Поне за ден“ е дело на самата Керана, в комбинация с мощните вокали и кинематографично звучене ни карат да слушаме внимателно всяка дума. Повече от 5 минути космическо удоволствие, което ни кара да преодолеем желанието да бъдем някой друг и да се изправим пред собствените си демони.

Как да я спреш

Последно от Дара Екимова слушахме „До последен дъх“ (припомнете си тук), а първата ѝ песен за тази година се казва „Бягам“. 19-годишната изпълнителка продължава със световната визия и звучене с история за непокорност и вярност към себе си, създадена заедно с Прея и музикалния продуцент Денис Попстоев. В обляните от светлина кадри, режисирани от Жоро Пеев, ѝ партнира актьорът Калоян Илиев.

КИНО

Отново на Пандора

Не е за вярване, но 13 години след „Аватар“ продължението му най-после излиза през 2022! Мащабната продукция на Джеймс Камерън вече си има заглавие – „Природата на водата“, премиерна дата – 16 декември, и първи разпространени кадри. Зоуи Салдана, Сам Уортингтън и Сигорни Уийвър се завръщат в ролите си, а с тях са още Кейт Уинслет, Мишел Йео, Уна Чаплин и други новодошли в поредицата. И макар от тийзър трейлъра не разбираме много за сюжета, но според официалната информация той проследява живота на Джейк, Нейтири и децата им десетилетие след събитията от първата част – „неприятностите, които ги следват, докъде стигат, за да се пазят един друг, битките, които водят, за да останат живи, и трагедиите, които понасят“.

Нещо ново, нещо старо...

„Бащата на булката“ получава поредния си римейк (освен комедията със Стив Мартин от 1991 г., има версии от 1950 и 1961 г.), но този път в центъра е латино семейство в Маями. Анди Гарсия и Глория Естефан са Били и Ингрид, които планират развод, когато дъщеря им София (Адриа Архона) ги изненадва, че ще се жени. Докато са завихрени от подготовката на сватбата и се опитват да приемат избраника на дъщеря си като част от семейството, родителите ще трябва да трябва да направят и компромис със себе си в името на своята дъщеря. До какви забавни крайности ще стигне обичта към семейството, ще разберем през юни в HBO Max.

За любовта на неочаквани места

“Cha Cha Real Smooth” ни среща с Андрю – водещ на партита по случай бар мицва, докато все още търси себе си след завършване на колежа. Когато по време на работа се запознава с жена на име Домино и дъщеря ѝ Лола, той започва работа като детегледач на тийнейджърката с аутизъм, а отношенията му с нейната майка се задълбочават. Трогателната история за съзряване, влюбване и намиране на себе си, която печели наградата на публиката от фестивала „Сънданс“, е по сценарий и режисура на Купър Райф, изпълняващ и главната роля. Партнират му Дакота Джонсън, Лесли Ман, Брад Гарет и др., а филмът излиза на 17 юни в Apple TV+.

ОЩЕ

Гардеробът на Блейк Лайвли през годините

Обичаме стила на Блейк Лайвли, известна не само с ролите си, но и с безпогрешния си вкус към модата. Затова и когато актрисата бе новият гост на Vogue, който разказва за „Своя живот във визии“ (рубриката “My Life In Looks”), всъщност сме учудени, че това не се е случило по-рано. Съвсем наскоро тя ни възхити от червения килим на МЕТ Гала (припомнете си тук), а повече за пътя от първия ѝ филм „Сестринството на пътуващите панталони“ от 2005 г. до този май, гледайте във видеото.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти