Ах, как ги мразя тези женски сайтове…

жена
Снимка: Thinkstock

Вяра Иванова

Знам, знам… колко абсурдно ли звучи един редактор в женски сайт да пише, че мрази именно тях. Ами добре дошли в страната на абсурдите, дами и господа. Абсурдно, но факт - как ги мразя тези женски сайтове! wink

Чудите се какво толкова им мразя? На бас, че не им харесвам същите неща, които не понасяте и вие в тях. От няколко години съм в този митичен бранш и съм изчела солидно количество обидни коментари по адрес на статиите ни, както и завидно количество критика, кога градивна, кога не.

Женските сайтове са написани неграмотно и без вдъхновение, и не учат на нищо, и явно са много смешни за мъжете, защото често, когато кажа къде работя, следват коментари от рода на: “Хаха, и за какво пишеш - за червила и полички”, “Хаха, значи знаеш всички клюки за звездите”, “Хаха, значи пишеш в сайт за маникюри.”.

Абе изобщо пада голяма всеобща веселба, когато се изпусна какво работя. Започват да валят едни въпроси, свързани с жените и нашия женски свят, придружени с някаква снизходителна усмивка, с която сякаш ми казват “горката глупавичка кифла, явно не става за нищо друго”.

Друг е въпросът, че всички тези мъже тайничко влизат в същите женски сайтове, за да прочетат статиите “Коя е любимата ѝ поза”, “22 начина да я задоволим” и “Спокойно, размерът няма значение”.

Мразя женските сайтове, защото постоянно ни предлагат вкусно здравословни рецепти с авокадо като тази:

5 леки домашни закуски, с които ще стопите мазнините по тялото си

Или пък няколко начина да стопим мазнините като тези:

Храните, които топят мазнини

А всичко, което искам, е да си хапна мазна баничка с боза и после да ударя един шоколад. Но не - ще кликна на тези рецепти и хитринки “защото съм модерна жена и искам да приличам на Адриана Лима по бански”... понеже пишем и за нея, гледаме и завиждаме:

Ослепителни и секси: Ангелите на Виктория прелетяха над Шанхай

жена
Снимка: Thinkstock

Мразя женските сайтове, защото все се опитват да ми отворят очите за това и онова. Толкова ли съм недосетлива и заспала?! Явно. Защото друг трябва да ми покаже няколко признака, че съм влюбена - като тук:

19 признака, че започваме да се влюбваме безвъзвратно

Или да ми каже в прав текст, че съм патка като тук:

Аз не съм жена, аз съм патка

… и откачалка като тук за пример:

Всички жени са откачалки!

жена
Снимка: Thinkstock

Ах, как мразя женските сайтове, когато ми напишат, че най-модерният цвят за новата година ще е небесно кафяво и аз литвам по магазините, за да изкупя всички дрехи, вази и первази в този нюанс. Горе-долу като тук:

Кой ще е цветът на 2018-та година?

Мразя и когато започнем да пишем за оргазми, защото всички много добре знаем, че нещата са малко по-сложни от чифт секси бельо, горещи погледи и "трябва да я докоснеш точно там, за да те обича вечно":

18 трика за завладяващ и разтърсващ оргазъм

Как ги мразя тези женски сайтове и колко съм наясно, че без тях сме изгубени. Знаете ли защо? Защото този сайт не е просто един розов облак от захарен памук и еднорози. Той е бягство.

жена
Снимка: Thinkstock

Бягство от всичко сиво, едно спасително място, в което откриваме подкрепа, съвети, забавление, сродни души.

Тук можете да разберете как да си направите здравословна закуска с авокадо, но и как да си направите пълнени чушки. Ще прочетете как да го съблазните, но и как да му зашиете скъсаното копче на дънките.

Ще ви покажем най-новите грим тенденции, но и ще ви посъветваме, че сте най-красиви естествени. 

Тук не само ще си прочетете хороскопа или съвета за деня, а ще останете и след това, защото ще ви разкажем истории за големи любови, ще ви осведомим за важни събития, ще ви вдъхновим с красиви стихове и ще ви накараме да се усмихнете поне веднъж, а това не е никак в малко в днешния намръщен свят.

Ах, как ги мразя тези женски сайтове... и колко ги обичам!

банери нови
Снимка: Edna

банери нови
Снимка: Edna

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти