Кой ще е цветът на 2018-та година?

цвят 2018
Снимка:

Това е цветът на 2018 според Dulux – топлият неутрален нюанс ще ви достави топла и успокояваща нотка у дома. Някъде между опушено тъмносиво и приглушено мораво, новият цвят, наречен Heart Wood е описан като топъл, неутрален с нотка виолетово и се появява точно навреме.  

Производителите обясняват, че цветът е базиран на все по-широката употреба на дърво в интериорния дизайн. Различните нюанси, особено по-топлите като червено, виолетово и даже розовеещо, на предпочитаното дърво и символиката зад употребата му са ги вдъхновили за Heart Wood.

Дървото създава чувство за сигурност и уют, нещо от което отчаяно се нуждаем в наши дни. Този комплексен и топъл нюанс е перфектният цвят за дома ви. Благодатният цвят на дърво съчетан с финото усещане на естествена кожа на допир, прави тази боя невероятна, защото тя внася хармония и създава баланс на сетивата. 

цвят 2018
Снимка:

Освен този иновативен цвят, компанията е разработила цяла палитра от нюанси, които се съчетават перфектно с него. Също така има добри попадения в проекцията на бъдещи модерни цветове. 

цвят 2018
Снимка:

Новата колекция цветове е определено с дървесни оттенъци и понеже синьото запазва статута си на толкова важен цвят в интериора, тазгодишната цветова колекция някак безпрепятствено прелива в тази за 2018.

цвят 2018
Снимка:

Dulux се опитват да засилят ефекта „затвори вратата на външният свят“. Те подчертано създават убежища, които са с много индивидуалност и характер, който усещате свои. Ребека Уилямсън експерт в областта на дизайна и цветовете твърди, че този нов нюанс е невероятно разнообразен и може да бъде комбиниран с почти всеки аксесоар.

цвят 2018
Снимка:

Този цвят успява да ни осигури комфорт и душевен мир и перфектният антидот на всяка депресия и лошо настроение. Истинско предизвикателство е да видим как собствениците на домове от цял свят ще експериментират и съчетават цвета Heart Wood.

цвят 2018
Снимка:

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Кой е любимият ви герой от "Приятели"?

Оферти