Аз не съм жена, аз съм патка

жена лято
Снимка: Istock

Вяра Иванова

Патка или патица, ако предпочитате по-деликатния изказ. Всички знаем какво е това животно - едно перушинесто същество с абсурдна походка, което най-често издава дразнещи звуци.

Честичко наричат жените патици, но аз ще ви кажа, че такова животно като жената нЕма. Не сме патки… в някои отношения сме дори по-зле.

Не ме разбирайте погрешно. Аз съм жена, мисля като жена, взимам решения като жена, разбирам жените и много добре знам как функционира мозъка ни и именно по тази причина признавам, че сме патки.

А кога жените ставаме най-големи патки? Да, познахте - когато в картинката е намесен мъж!

Кое друго същество на планетата ще търчи като новородено теле след обекта на желанията си, за да го впечатли и той да му обърне внимание?

Кое друго същество маха къде що има косъм по тялото си, за да изглежда идеално за онзи любим, който е реално е с окосмение на примат?

Кой друг би се навил да обича, когато отсреща стои някой без особен интерес и с рязък дефицит на желание и опити нещата да потръгнат?

Жените сме мазохистки и толкова обичаме да си го правим по-сложно, отколкото е. Патки сме, патки, които мислят прекалено много, чувстват прекалено много и се стараят прекалено много, дори и когато не си заслужава.

жена лято
Снимка: Istock

Ние сме и хора на крайностите. Ако един мъж е твърде добър и мил с нас - става ни скучен. Ако някой се държи отвратително и ни отблъсква - готови сме да минем с танк през всичко живо, за да го получим.

Не щеш ли, ако някой мъж се окаже красив, успешен и добър, а на всичкото отгоре е и сам, то значи му куца нещо генерално и веднага попада в радара ни за психопати.

жена лято
Снимка: Istock

Ако пък някой си има приятелка или върви с един чувал товар от минали връзки … ами няма проблем, дайте го целия насам, аз съм Жената Чудо, която ще промени това бедно божие създание, изгубило пътя си.

Жените сме патки, но сме готини, правим всичко от сърце, дори и после да се събираме от пода на някой бар заедно с цялата изпита текила и вкусните лимончета.

Родени сме, за да обичаме и да ни обичат - коя друга патка може да се похвали със същото?

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти