8 изпитани начина да активираме своята женска енергия

връзка жена любов
Снимка: Pexels

Във всяка edna от нас има скрита женска енергия, която само чака да я преоткрием. Всъщност, всеки от човек, независимо от пола, я носи в себе си. 

Както може би се досещате, при жените е нормално да доминира женската енергия, при мъжете – мъжката. 

Мъжката енергия ни кара да бъдем силни, активни, изобретателни, да се борим и постигаме цели и резултати. Това са мъжки черти и стремежи – сила, действие, експедитивност, пари, постижения, власт, влияние.

При жените е обратно – те трябва да бъдат гъвкави. Женската енергия е като вода, тя прелива от едно състояние в друго. Тя отговаря за нежността и грацията, за любовта към прекрасното, за изкуството, за отдаването и грижите за децата, за способността да се борави с разни предмети с ръце. Проявления на женската енергия са търпението, деликатността, толерантността.

Жените трябва да развиват тези качества, защото те съответстват на природата им, но те обикновено се стремят към обратното – да излъчват сила и стабилност, да показват, че са организирани, независими, можещи, че са в състояние да живеят без партньор. Ако жената заяви на един мъж, че може да се справя чудесно и без него, то тя му нанася жесток удар.

Добрата новина е, че не можем да загубим женската си енергия, защото тя винаги ще бъде част от нашата същност. Просто трябва да я открием и да намерим начин да я активираме. 

Ако успяхме да ви заинтригуваме, в нашата галерия ще разберете как да възвърнете хармонията във вътрешния ви свят като горди представителки на нежния пол:

8 изпитани начина да активираме женската си енергия

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти